Sunday, 7 April 2019


Current Affairs Quiz


Current Affairs Multiple Choice Questions (MCQs) Page-2. The following quizzes are from current issues and facts in the world. Find answers to the questions at the bottom of the page.

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

11. Antonio Guterres became secretary general of the United Nations on
(A) 1 January 2017
(B) 3 January 2017
(C) 5 January 2017
(D) 7 January 2017
12. Secretary general United Nations Antonio Guterres belongs to
(A) United States
(B) Portugal
(C) Czech Republic
(D) Germany
13. The Paris Agreement entered into force on
(A) October 25, 2016
(B) October 28, 2016
(C) November 1, 2016
(D) November 4, 2016
14. The United States presidential elections were held on
(A) November 5, 2016
(B) November 6, 2016
(C) November 7, 2016
(D) November 8, 2016
15. Barack Obama, who completed his tenure as the president of the United States belongs to
(A) Democratic Party
(B) Republican Party
(C) Libertarian Party
(D) Green Party
16. President Donald Trump was the presidential nominee of the
(A) Democratic Party
(B) Republican Party
(C) Libertarian Party
(D) Green Party
17. President Donald Trump took office of the presidency on
(A) 18 January 2017
(B) 20 January 2017
(C) 22 January 2017
(D) 24 January 2017
18. Hillary Clinton has also served as US __________ from 2009 to 2013.
(A) Vice President
(B) Foreign Minister
(C) Secretary of States
(D) Interior Minister
19. The largest museum in the world is
(A) Vatican Museums
(B) State Hermitage Museum
(C) Louvre Museum
(D) National Museum of China
20. The Louvre Museum is located in
(A) France
(B) Italy
(C) United States
(D) United Kingdom
ANSWERS: CURRENT AFFAIRS QUIZ
11. A
12. B
13. D
14. D
15. A
16. B
17. B
18. C
19. C
20. A

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

Find more