Sunday, 7 April 2019


Current Affairs Quizzes


Current Affairs Multiple Choice Questions (MCQs) Page-3. The following quizzes are from current issues and facts in the world. Find answers to the questions at the bottom of the page.

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

21. The FIFA World Cup 2026 will be hosted in
(A) China
(B) France and Germany
(C) Brazil and Argentina
(D) ‎Canada, Mexico, and United States
22. The Nobel Peace Prize 2018 was awarded to
(A) Denis Mukwege
(B) Nadia Murad
(C) Denis Mukwege and Nadia Murad
(D) International Atomic Energy Agency (IAEA)
23. The Turkish government accused that the faction of the army that tried to imposed Martial Law was linked to
(A) Opposition Parties
(B) Kurds Forces
(C) Syria
(D) Fethullah Gulen
24. Fethullah Gulen is a religious and political leader lives in self-imposed exile in the
(A) United States
(B) United Kingdom
(C) Saudi Arabia
(D) Egypt
25. The 2020 Olympics will be held in ________.
(A) London
(B) Doha
(C) Tokyo
(D) Beijing
26. The opening match in FIFA World Cup 2018 was between Russia and
(A) Argentina
(B) Germany
(C) Qatar
(D) Saudi Arabia
27. The FIFA World Cup 2022 will be held in
(A) Argentina
(B) Germany
(C) Qatar
(D) Russia
28. The Best FIFA Football Awards 2018 (Men) was won by
(A) Luka Modric
(B) Lionel Messi
(C) Cristiano Ronaldo
(D) Ronaldinho
29. The Best FIFA Football Awards 2018 (Women) was won by
(A) Marta
(B) Melanie Behringer
(C) Carli Lloyd
(D) Dzsenifer Marozsan
30. The 2017 Nobel Prize in literature was won by
(A) Alice Munro
(B) Svetlana Alexievich
(C) Bob Dylan
(D) Kazuo Ishiguro
ANSWERS: CURRENT AFFAIRS QUIZZES 
21. D
22. C
23. D
24. A
25. C
26. D
27. C
28. A
29. A
30. D

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

Find more