Sunday, 7 April 2019


English Grammar Practice Test


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

31. White ball __________ for the first time in the 1992 Cricket World Cup.
(A) used
(B) was used
(C) had used
(D) has been used
32. The new information on dengue virus caused panic in the public and government __________.
(A) like
(B) likely
(C) alike
(D) dislike
33. I cannot come to see you _________ tomorrow.
(A) by
(B) till
(C) until
(D) unless
34. He has been living in Switzerland _________ two years.
(A) for
(B) since
(C) from
(D) until
35. She is standing __________ her boyfriend.
(A) with
(B) by
(C) in
(D) for
36. He paid the dining bill __________ a credit card.
(A) with
(B) by
(C) in
(D) for
37. He did not give up __________.
(A) hope
(B) hopes
(C) to hope
(D) hoping
38. __________ the bad weather, the outdoor party was rescheduled.
(A) Because of
(B) In order to
(C) Despite
(D) In spite of
39. __________ loosing the first match, our team has won the world cup.
(A) Because of
(B) In order to
(C) Despite
(D) In spite of
40. Everyone at the party __________ amazed by his performance.
(A) is
(B) are
(C) were
(D) was
ANSWERS: ENGLISH GRAMMAR PRACTICE TEST
31. B
32. C
33. C
34. A
35. B
36. A
37. D
38. A
39. C
40. D

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more