Sunday, 7 April 2019


English Grammar Test


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

11. On leaving the shopping plaza, Kate was robbed __________ purse.
(A) by her
(B) by hers
(C) of her
(D) of hers
12. If I had money, I __________ it now.
(A) will purchase
(B) would purchase
(C) would have purchased
(D) have purchased
13. The man __________ you met is an anchorperson.
(A) who
(B) whose
(C) whom
(D) which
14. The woman __________ is standing by the table works in electronic media.
(A) who
(B) whose
(C) whom
(D) which
15. He is looking for accommodation __________ in flat or shared house.
(A) both
(B) until
(C) neither
(D) either
16. You can go neither by train __________ by bus.
(A) no
(B) nor
(C) or
(D) and
17. Before designing a public park, the architect must __________ the public.
(A) consider
(B) considers
(C) recognize
(D) recognizes
18. When she was younger, she __________ five kilometers a day.
(A) walked
(B) had walked
(C) has been walking
(D) had been walking
19. The house is large __________ is quite old-fashioned.
(A) and
(B) or
(C) which
(D) but
20. We need to find __________ method to solve this problem.
(A) other
(B) the other
(C) another
(D) others
ANSWERS: ENGLISH GRAMMAR TEST
11. C
12. B
13. C
14. A
15. D
16. B
17. A
18. A
19. D
20. C

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more