Saturday, 6 April 2019


General Quiz


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

111. The Temple of Heaven, a religious building, is located in
(A) Edinburgh
(B) Rome
(C) Beijing
(D) Shanghai
112. The mine, Super Pit, is Australia’s largest _________ mine.
(A) gold
(B) silver
(C) copper
(D) coal
113. What was the nationality of Alfred Nobel?
(A) American
(B) British
(C) German
(D) Swedish
114. The first Nobel Prize was awarded in
(A) 1895
(B) 1901
(C) 1907
(D) 1913
115. The Nobel Prize has been awarded in __________ fields.
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 8
116. The Li River is located in
(A) China
(B) Japan
(C) South Korea
(D) North Korea
117. SANA is the news agency of
(A) Saudi Arabia
(B) UAE
(C) Syria
(D) Yemen
118. Saba is the news agency of
(A) Indonesia
(B) Syria
(C) Yemen
(D) Jordan
119. KLM is an airline of
(A) Australia
(B) Germany
(C) Netherlands
(D) Austria
120. Etihad Airways is an airline of
(A) United Arab Emirates
(B) Qatar
(C) Russia
(D) Canada
ANSWERS: GENERAL QUIZ
111(C) 112(A) 113(D) 114(B) 115(B)
116(A) 117(C) 118(C) 119(C) 120(A)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Find more