Saturday, 6 April 2019


General Quizzes


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

121. The Earth surface is divided in __________ Continents.
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 8
122. The Largest Continent (by Area) of the World is
(A) Asia
(B) Europe
(C) Africa
(D) North America
123. The second Largest Continent (by Area) of the World is
(A) Asia
(B) Europe
(C) Africa
(D) North America
124. The Smallest Continent (by Area) of the World is
(A) Antarctica
(B) Australia
(C) Africa
(D) Europe
125. The Earth’s Oceanic water is divided in __________ oceans.
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 8
126. The Earth’s Largest ocean is
(A) Atlantic
(B) Arctic
(C) Indian
(D) Pacific
127. The Earth’s second Largest ocean is
(A) Atlantic
(B) Arctic
(C) Indian
(D) Pacific
128. The Earth’s Smallest ocean is
(A) Atlantic
(B) Arctic
(C) Indian
(D) Pacific
129. The world’s Largest Lake is?
(A) Caspian Sea
(B) Lake Superior
(C) Lake Victoria
(D) Great Bear Lake
130. The hottest desert of the world is?
(A) Sahara Desert
(B) Arabian Desert
(C) Cholistan Desert
(D) Arctic Desert
ANSWERS: GENERAL QUIZZES
121(C) 122(A) 123(C) 124(B) 125(A)
126(D) 127(A) 128(B) 129(A) 130(A)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Find more