Saturday, 6 April 2019


GK Quizzes


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

91. The highest part of the Earth is
(A) Mount Everest
(B) K2
(C) Norway
(D) North Pole
92. The lowest part of the Earth is
(A) Dead Sea
(B) Mariana Trench
(C) South Africa
(D) South Pole
93. The deepest part of the Earth is
(A) Dead Sea
(B) Mariana Trench
(C) South Africa
(D) South Pole
94. The headquarter of Amnesty International is in
(A) Amserdam
(B) Geneva
(C) London
(D) Berlin
95. The headquarter of Transparency International is in
(A) Amserdam
(B) Geneva
(C) London
(D) Berlin
96. The largest Island of the World is
(A) Iceland
(B) Greenland
(C) England
(D) Sri Lanka
97. 22 April is observed Internationally as
(A) Labour Day
(B) Environment Day
(C) Earth Day
(D) Press Freedom Day
98. Yellow Sea lies between
(A) America and Canada
(B) England and France
(C) China and Korea
(D) Norway and Sweden
99. The smallest Sea of the World is
(A) Dead Sea
(B) Red Sea
(C) Baltic Sea
(D) Arabian Sea
100. World’s famous bridge “Golden Gate Bridge” is in
(A) San Francisco
(B) New Delhi
(C) France
(D) Sydney
ANSWERS: GK QUIZZES 
91(A) 92(A) 93(B) 94(C) 95(D)
96(B) 97(C) 98(C) 99(C) 100(A)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Find more