Sunday, 7 April 2019


Grammar Practice Questions


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

91. Not only her parents __________ her class teacher __________ proud of her results.
(A) but also, was
(B) but also, were
(C) and also, was
(D) and also, were
92. Yesterday I got a call from my old friend, and he __________ me the whole story.
(A) tell
(B) tells
(C) told
(D) telling
93. Maldives is a country __________ thousands of islands, and it is __________ most dispersed country.
(A) made of, a
(B) made of, the
(C) made up of, a
(D) made up of, the
94. You need to write your mobile number, while home address is __________.
(A) option
(B) options
(C) optional
(D) optionals
95. The problem is not _________ to one of internal.
(A) reduce
(B) reducible
(C) reliable
(D) reduction
96. They had been __________ false beliefs from their childhood.
(A) doctrinated
(B) indoctrine
(C) indoctrinated
(D) indoctrination
97. She is not willing to reveal the identity of her __________.
(A) inform
(B) informant
(C) informal
(D) information
98. Employs in this department always __________ close relations with each other.
(A) maintain
(B) maintains
(C) maintained
(D) maintenance
99. Emma is older __________ Alice, while Jolie is __________ oldest.
(A) than, an
(B) from, the
(C) then, the
(D) than, the
100. I can’t walk anymore, I’m __________ tired.
(A) too
(B) so
(C) such
(D) so such
ANSWERS: GRAMMAR PRACTICE QUESTIONS
91. A
92. C
93. D
94. C
95. B
96. C
97. B
98. A
99. D
100. A

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more