Sunday, 7 April 2019


Latest Current Affairs Quizzes


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

131. The athlete who is the most decorated Olympian of all time is
(A) Andy Murray
(B) Michael Phelps
(C) Novak Djokovic
(D) Usain Bolt
132. Michael Phelps is a/an __________ swimmer.
(A) American
(B) English
(C) Russian
(D) Polish
133. Michael Phelps has won __________ medals in Olympics.
(A) 26
(B) 27
(C) 28
(D) 29
134. Michael Phelps won __________ gold medals at the 2008 Beijing Olympics Games.
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 8
135. The Grand Slam tournaments are __________ most important annual tennis events.
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) 6
136. Which from the following is NOT among the four Grand Slam tournaments?
(A) Australian Open
(B) French Open
(C) Wimbledon
(D) Davis Cup
137. The French Open is played on
(A) hard courts
(B) grass
(C) clay
(D) sand
138. The Wimbledon is played on
(A) hard courts
(B) grass
(C) clay
(D) sand
139. The smallest sovereign state in the world is
(A) Fiji
(B) Tonga
(C) Vatican City
(D) Vanuatu
140. The headquarter of NASA is located in
(A) Washington, D.C.
(B) New York
(C) Chicago
(D) Los Angeles
ANSWERS: CURRENT AFFAIRS QUIZZES
131. B
132. A
133. C
134. D
135. B
136. D
137. C
138. B
139. C
140. A

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

Find more