Sunday, 21 April 2019


Latest Pakistan Affairs Quizzes


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 

121. Who is the current permanent representative of Pakistan to the United Nations?
(A) Sherry Rehman
(B) Maliha Lodhi
(C) Aizaz Chaudhry
(D) Tariq Fatemi
122. Contract to operate Gawadar Port was given to
(A) United States
(B) China
(C) Saudi Arabia
(D) Dubai
123. Iran to set up oil refinery in
(A) Gwadar
(B) DG Khan
(C) DI Khan
(D) Quetta
124. Before General Elections 2018, who was the caretaker Prime Minister of Pakistan?
(A) Mir Hazara Khan
(B) Nasirul Mulk
(C) Fakharuddin G. Ibrahim
(D) Rana Bhagwan Das
125. ECC is an abbreviation for
(A) Economic Consumers Council
(B) Economic Consumption Committee
(C) Economic Clearance Committee
(D) Economic Coordination Committee
126. General Elections 2018 were held on
(A) 25 July 2018
(B) 26 July 2018
(C) 27 July 2018
(D) 28 July 2018
127. Pakistani film __________ won best film award in United States.
(A) War
(B) Sargam
(C) Lamha
(D) None of these
128. Imran Khan sworn in as 22nd Prime Minister of Pakistan on
(A) 16 August 2018
(B) 18 August 2018
(C) 20 August 2018
(D) 22 August 2018
129. Saqib Nisar has been chief justice of Pakistan since
(A) 31 December 2015
(B) 31 August 2016
(C) 31 December 2016
(D) 31 August 2017
130. The newest district of Balochistan is
(A) Sheerani
(B) Jhal Magsi
(C) Washuk
(D) Lehri
ANSWERS: LATEST PAKISTAN AFFAIRS QUIZZES
121(B) 122(B) 123(A) 124(B) 125(D)
126(A) 127(C) 128(B) 129(C) 130(D)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 

Find more