Sunday, 7 April 2019


MCQs of Current Affairs


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

101. The oldest news agency in the world is
(A) AFP
(B) WAFA
(C) BBC
(D) CNN
102. The headquarter of Transparency International is located in
(A) New York
(B) Washington
(C) Paris
(D) Berlin
103. NATO is a/an __________ alliance.
(A) military
(B) economic
(C) regional
(D) cultural
104. The Suez Canal is in
(A) Nigeria
(B) Libya
(C) Egypt
(D) Palestine
105. The Suez Canal connects the
(A) Red Sea and the Arabian Sea
(B) Red Sea and the North Sea
(C) Mediterranean Sea and the Arabian Sea
(D) Mediterranean Sea and the Red Sea
106. Taksim Square is in
(A) Cairo
(B) Istanbul
(C) Tripoli
(D) Damascus
107. The 2018’s meeting of World Economic Forum was held in
(A) New York
(B) London
(C) Davos
(D) Berlin
108. Nokia Mobile business was acquired by
(A) Microsoft
(B) Google
(C) Yahoo
(D) Apple
109. Motorola Mobile business is now own by
(A) Microsoft
(B) Google
(C) Yahoo
(D) Lenovo
110. Man Booker International Prize 2018 was won by
(A) Alice Munro
(B) Olga Tokarczuk
(C) Lydia Davis
(D) Han Kang
ANSWERS: MCQS OF CURRENT AFFAIRS
101. A
102. D
103. A
104. C
105. D
106. B
107. C
108. A
109. D
110. B

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

Find more