Saturday, 6 April 2019

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

41. Which country contains the most volcanoes in the world?
(A) Indonesia
(B) Maldives
(C) South Africa
(D) Mexico
42. Which country is the lowest in the world?
(A) Indonesia
(B) Maldives
(C) South Africa
(D) Netherlands
43. Which country recognizes the highest number of official languages?
(A) Indonesia
(B) Maldives
(C) South Africa
(D) Mexico
44. The constitution of South Africa recognizes __________ official languages.
(A) 8
(B) 9
(C) 10
(D) 11
45. Which country is completely surrounded by South Africa?
(A) Gabon
(B) Laos
(C) Lesotho
(D) Niue
46. The Komodo dragons are found in
(A) Indonesia
(B) Maldives
(C) South Africa
(D) Egypt
47. Jeju Island, a UNESCO World Heritage Site, is located in
(A) Indonesia
(B) Egypt
(C) South Africa
(D) South Korea
48. Borobudur, a UNESCO World Heritage Site is located in
(A) Indonesia
(B) Egypt
(C) South Africa
(D) South Korea
49. The Orange River flows in
(A) Indonesia
(B) Egypt
(C) South Africa
(D) Mexico
50. The Chapultepec Castle is located in
(A) Indonesia
(B) Egypt
(C) South Africa
(D) Mexico
ANSWERS: GENERAL KNOWLEDGE QUIZZES
41(A) 42(B) 43(C) 44(D) 45(C)
46(A) 47(D) 48(A) 49(C) 50(D)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Find more