Saturday, 6 April 2019

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

51. The largest desert in the world is
(A) Antarctica
(B) Arctic
(C) Sahara
(D) Atacama
52. The largest cold desert in the world is
(A) Antarctica
(B) Arctic
(C) Sahara
(D) Atacama
53. The largest hot desert in the world is
(A) Cholistan
(B) Arctic
(C) Sahara
(D) Atacama
54. The Sahara desert is located in
(A) Asia
(B) Africa
(C) South America
(D) Australia
55. The driest desert in the world is
(A) Sahara Desert
(B) Cholistan Desert
(C) Arabian Desert
(D) Atacama Desert
56. The Atacama Desert is located in
(A) Asia
(B) Africa
(C) South America
(D) Australia
57. Kansai International Airport on an artificial island is located in
(A) China
(B) Japan
(C) South Korea
(D) North Korea
58. The Seven Rila Lakes are located in
(A) Bulgaria
(B) Hungary
(C) Poland
(D) Czech Republic
59. The largest waterfalls system in the world is
(A) Angel Falls
(B) Victoria Falls
(C) Niagara Falls
(D) Iguazu Falls
60. The famous waterfall, Iguazu Falls, is located on the border of
(A) United States and Canada
(B) Chile and Portugal
(C) Argentina and Brazil
(D) Paraguay and Uruguay
ANSWERS: GENERAL KNOWLEDGE MCQS
51(A) 52(A) 53(C) 54(B) 55(D)
56(C) 57(B) 58(A) 59(D) 60(C)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Find more