Sunday, 7 April 2019


Toefl Grammar


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

81. My elder brother has got a motor bike but I __________.
(A) have not
(B) has not
(C) had not
(D) could not
82. What __________ to drink, tea or coffee?
(A) you would like
(B) would you like
(C) you would liked
(D) would you liked
83. __________ for a concert this evening?
(A) Would you went
(B) Would you going
(C) Would you like going
(D) Would you like to go
84. Are you interested in __________?
(A) Physics
(B) the Physics
(C) a Physics
(D) Physical
85. I bought some pictures when I was __________ holiday __________ December, and now I’m going to hang them __________ the wall.
(A) in, in, along
(B) on, for, on
(C) on, in, on
(D) on, in, along
86. I am going __________ to watch a movie.
(A) cinema
(B) to cinema
(C) to a cinema
(D) to the cinema
87. Anna has finished her work, now she is __________ home.
(A) going
(B) going to
(C) going to the
(D) going towards the
88. Write your name and roll number __________ top of the page.
(A) at
(B) at the
(C) on
(D) on the
89. We came __________ the room and jumped __________ the swimming pool.
(A) out, in
(B) out, into
(C) out of, into
(D) out of, in
90. She lived __________ Australia __________ 2008 __________ 2015.
(A) in, during, till
(B) in, between, until
(C) in, from, till
(D) in, from, until
ANSWERS: TOEFL GRAMMAR
81. A
82. B
83. D
84. A
85. C
86. D
87. A
88. B
89. C
90. D

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more