Sunday, 7 April 2019


Toefl Grammar Test


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

61. It was raining yesterday, so we __________ out.
(A) did not go
(B) did not went
(C) would not go
(D) would not gone
62. I __________ what was happening.
(A) couldn’t understood
(B) couldn’t understand
(C) was not able to understood
(D) was not able to understand
63. If you work hard, you __________ good marks.
(A) would get
(B) would got
(C) will get
(D) will got
64. If you __________ hard, you would not have failed in the exams.
(A) have work
(B) have worked
(C) had work
(D) had worked
65. If the camera was working, we __________ a movie.
(A) could made
(B) could make
(C) would made
(D) would make
66. Emma is getting __________ the car.
(A) of
(B) off
(C) out of
(D) out off
67. Near the London eye, there is a bridge __________ the Thames River.
(A) above
(B) over
(C) off
(D) towards
68. Michael is falling __________ the horse.
(A) from
(B) of
(C) off
(D) above
69. She is looking for a job in __________ electronic or print media.
(A) both
(B) between
(C) neither
(D) either
70. They could save money if they bought __________ furniture.
(A) economical
(B) economic
(C) economize
(D) economics
ANSWERS: TOEFL GRAMMAR TEST
61. A
62. B
63. C
64. D
65. B
66. C
67. B
68. C
69. D
70. A

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more