Wednesday, 1 May 2019

Assistant Director FIA and IB solved past paper page 5

41. There are __________ chapters in “Jami” Book.
(A) 4
(B) 6
(C) 8
(D) 10
42. Which city is called “home of hadith”?
(A) Makkah
(B) Madina
(C) Baghdad
(D) Basra
43. He came in Karachi __________ August 14, 2010.
(A) for
(B) from
(C) in
(D) on
44. Bilal is not receiving the call. He is __________ at work.
(A) already
(B) still
(C) yet
(D) looking
45. Bilal is getting __________ the car.
(A) out of
(B) out
(C) out from
(D) out through
46. The guide will __________ us through the castle.
(A) lead
(B) led
(C) leaded
(D) laid
47. Kindly put the book in __________ place.
(A) it’s is
(B) it’s
(C) its is
(D) its
48. Michael is an __________ student and always complete the assignment on time.
(A) indigenous
(B) indigenously
(C) industrious
(D) industrial
49. You should ask your parents for some
(A) advice
(B) advise
(C) adviser
(D) advisable
50. He is looking for admission __________ in a technical or general university.
(A) both
(B) until
(C) either
(D) neither
ANSWERS: FPSC ASSISTANT DIRECTOR TESTS
41(C) 42(B) 43(D) 44(B) 45(A)
46(A) 47(D) 48(C) 49(A) 50(C)

Pages: 1   |   2 |   3 |   4 |   5 |   6 |   7  |  8 |   9 | 10

Find more