Sunday, 21 April 2019

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 


61. Government of Pakistan on September 15, 2015 announced a relief package of ________ for small farmers.
(A) Rs.311 billion
(B) Rs.321 billion
(C) Rs.331 billion
(D) Rs.341 billion
62. Who is the current governor of KPK?
(A) Iqbal Zafar Jhagra
(B) Muhammad Khan Achakzai
(C) Rafique Rajwana
(D) Shah Farman
63. Who is the current governor of Baluchistan?
(A) Iqbal Zafar Jhagra
(B) Muhammad Khan Achakzai
(C) Amanullah Khan Yasinzai
(D) Zubair Umar
64. Who is the current governor of Sindh?
(A) Imran Ismail
(B) Muhammad Khan Achakzai
(C) Rafique Rajwana
(D) Zubair Umar
65. Who is the current governor of Punjab?
(A) Iqbal Zafar Jhagra
(B) Chaudhry Mohammad Sarwar
(C) Rafique Rajwana
(D) Zubair Umar
66. Who is the current chairman of NAB?
(A) Qamar Zaman Chaudhry
(B) Ahmed Iqbal Ashraf
(C) Justice (R) Sardar Raza Khan
(D) Justice (R) Javed Iqbal
67. Who is the current chairman of PEMRA?
(A) Saleem Baig
(B) Absar Alam
(C) Ahmed Iqbal Ashraf
(D) Dr. Mukhtar Ahmed
68. Who is the current president of National Bank of Pakistan?
(A) Tariq Bajwa
(B) Tariq Jamali
(C) Ahmed Iqbal Ashraf
(D) Dr. Mukhtar Ahmed
69. Who is the current chairman of Higher Education Commission (HEC)?
(A) Dr. Pervez Hoodbhoy
(B) Dr. Atta-ur-Rehman
(C) Dr. Tariq Banuri
(D) Dr. Mukhtar Ahmed
70. Who is the current governor of State Bank of Pakistan?
(A) Tariq Bajwa
(B) Ashraf Mahmood Wathra
(C) Dr. Tariq Banuri
(D) Dr. Mukhtar Ahmed
ANSWERS: PAKISTAN AFFAIRS MCQS
  1. D
  2. D
  3. C
  4. A
  5. B
  6. D
  7. A
  8. B
  9. C
  10. A

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 

Find more