Saturday, 20 April 2019


Islamic Education Quizzes


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

51. Baitul Mamoor is on___________ Heaven.
(A) 3rd
(B) 4th
(C) 6th
(D) 7th
52. Mosque of __________ was demolished by prophet.
(A) Quba
(B) Harmain
(C) Nabavi
(D) Zarar
53. Hazrat ____________ conquered the fort of Qamus.
(A) Ali
(B) Abu Bakar
(C) Umar
(D) Usman
54. Lady named ___________ tried to poison the Holy Prophet.
(A) Ayesha
(B) Razia
(C) Zainab
(D) Fatima
55. Prophet recited ____________ at the conquest of Makkah.
(A) Surah Al-Fatha
(B) Surah Al-Kausar
(C) Surah Al-Anfal
(D) Surah Al-Ankaboot
56. Second migration to Habshah took place in ?
(A) 613 A.D
(B) 614 A.D
(C) 615 A.D
(D) 616 A.D
57. Friend of Khadija, ____________ carried message of Nikah.
(A) Fatima
(B) Kulsoom
(C) Nafeesa
(D) Sobia
58. Abdul Mutalib died in ___________ A.D.
(A) 578
(B) 579
(C) 580
(D) 581
59. For _______________ years Haleema took care of Prophet (PBUH).
(A) Six
(B) Seven
(C) Eight
(D) Nine
60. For __________ years Abdul Mutalib took care of Prophet.
(A) one
(B) two
(C) three
(D) four
ANSWERS: ISLAMIC EDUCATION QUIZZES
51(D) 52(D) 53(A) 54(C) 55(A)
56(D) 57(C) 58(B) 59(A) 60(B)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Find more