Saturday, 6 April 2019

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

141. NATO is a/an __________ alliance.
(A) military
(B) economic
(C) regional
(D) cultural
142. The oldest news agency in the world is?
(A) AFP
(B) WAFA
(C) BBC
(D) CNN
143. The Suez Canal is in
(A) Nigeria
(B) Libya
(C) Egypt
(D) Palestine
144. The Delaware river is in
(A) United States
(B) Canada
(C) China
(D) United Kingdom
145. The main structural work of the Eiffel Tower was completed in?
(A) 1883
(B) 1885
(C) 1887
(D) 1889
146. The height of Eiffel Tower is __________ feet.
(A) 1063
(B) 1067
(C) 1073
(D) 1077
147. Reuters is the news agency of
(A) United States
(B) United Kingdom
(C) France
(D) Germany
148. WAFA is the news agency of
(A) Palestine
(B) Iraq
(C) Qatar
(D) Egypt
149. The capital of Saudi Arabia is?
(A) Makkah
(B) Madina
(C) Taif
(D) Riyadh
150. The currency of Qatar is?
(A) Dollar
(B) Dinar
(C) Dirham
(D) Riyal
ANSWERS: MCQS OF GENERAL KNOWLEDGE
141(A) 142(A) 143(C) 144(A) 145(D)
146(A) 147(B) 148(A) 149(D) 150(D)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Find more