Sunday, 7 April 2019


Sports Quiz


Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

71. The fastest person of the world is
(A) Kim Collins
(B) Usain Bolt
(C) Dwain Chambers
(D) Justin Gatlin
72. The oldest tennis tournament in the world is
(A) Wimbledon
(B) French Open
(C) Australian Open
(D) US Open
73. The 2018 Wimbledon Championships Singles (Men) title was won by
(A) Roger Federer
(B) Rafael Nadal
(C) Novak Djokovic
(D) Andy Murray
74. The 2018 Wimbledon Championships Singles (Women) title was won by
(A) Angelique Kerber
(B) Serena Williams
(C) Maria Sharapova
(D) Ana Ivanovic
75. The fastest century record in ODI of Corey Anderson was broke by
(A) Sachin Tendulkar
(B) Chris Gayle
(C) AB de Villiers
(D) Shahid Afridi
76. The 2018 FIFA World Cup was won by
(A) Brazil
(B) Germany
(C) Argentina
(D) France
77. Donald Trump became __________ president of the United States on January 20, 2017.
(A) 40th
(B) 44th
(C) 45th
(D) 48th
78. Forbes magazine named Vladimir Putin the world’s most powerful person in 2016 for the __________consecutive time.
(A) second
(B) third
(C) fourth
(D) fifth
79. Usain Bolt, the fastest man on the Earth, belongs to
(A) Niger
(B) Nigeria
(C) Mexico
(D) Jamaica
80. The World Snooker Championship 2018 was won by
(A) Mark Selby
(B) Mark Williams
(C) Stephen Hendry
(D) Ronnie O’Sullivan
ANSWERS: SPORTS QUIZ
71. B
72. A
73. C
74. A
75. C
76. D
77. C
78. C
79. D
80. B

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 7 8 | 9 | 10 | 11 | 12 13 | 14 

Find more