Sunday, 7 April 2019


English Grammar Sample Test


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

51. For good health, she __________ bed earlier.
(A) should go
(B) should go to
(C) should goes
(D) should goes to
52. If you have time, you __________ the nature museum.
(A) should visit
(B) should visited
(C) have to visit
(D) would visit
53. It is our problem, not __________.
(A) their
(B) theirs
(C) there
(D) there’s
54. The number of guests at the party __________ amazing.
(A) was
(B) were
(C) had
(D) have had
55. __________ 600 and 800 B.C, Olympics were held in Athens, Greece.
(A) During
(B) Until
(C) Unless
(D) Between
56. She __________ the driving test to get a license.
(A) should pass
(B) should has passed
(C) has to pass
(D) have to pass
57. As there were no buses, she __________ home last night.
(A) has to walk
(B) has to walked
(C) had to walk
(D) had to walked
58. __________ these books belong to?
(A) Who do
(B) Who does
(C) Whom do
(D) Whom does
59. If John __________ earlier, he would always be on time.
(A) get up
(B) got up
(C) had get up
(D) had got up
60. Jolie __________ a book yesterday.
(A) had read
(B) readed
(C) red
(D) read
ANSWERS: ENGLISH GRAMMAR SAMPLE TEST
51. B
52. A
53. B
54. A
55. D
56. C
57. C
58. A
59. B
60. D

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more