Sunday, 7 April 2019


Grammar Practice Test


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

21. The students in our school are __________ in other schools.
(A) smarter
(B) smarter than
(C) smarter than those
(D) more smarter than
22. The number of web entrepreneurs __________ increasing every year.
(A) is
(B) are
(C) has been
(D) have been
23. Write down __________ your name and roll number.
(A) both
(B) either
(C) neither
(D) not only
24. Compressed Natural Gas (CNG) burns less efficiently than gasoline __________.
(A) burn
(B) burns
(C) should burn
(D) would burn
25. Oxygen can be mixed with __________ gasses such as Hydrogen, Nitrogen and Chlorine.
(A) another like
(B) another
(C) the other
(D) other
26. The man __________ wallet was stolen called the police.
(A) who
(B) whose
(C) whom
(D) which
27. The market is nearer to them than __________.
(A) we
(B) our self
(C) us
(D) ourselves
28. He takes his turn, and she takes __________.
(A) her
(B) hers
(C) herself
(D) himself
29. If I had had money, I __________ it yesterday.
(A) would purchase
(B) would purchased
(C) would have purchase
(D) would have purchased
30. Kate, accompanied by her brother, __________ at the party.
(A) is
(B) are
(C) was
(D) were
ANSWERS: GRAMMAR PRACTICE TEST
21. C
22. A
23. A
24. B
25. D
26. B
27. C
28. B
29. D
30. C

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more