Sunday, 7 April 2019


Toefl Grammar Practice Test


Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

71. I must get to the market before it __________.
(A) close
(B) closes
(C) closed
(D) has closed
72. One day people __________ to Moon.
(A) travel
(B) traveled
(C) will travel
(D) will be travelling
73. Olga __________ gym this evening.
(A) will go
(B) will goes
(C) is going
(D) is going to
74. Emma lives in Brighton, __________?
(A) doesn’t she
(B) don’t she
(C) didn’t she
(D) won’t she
75. They will not come here, __________?
(A) won’t they
(B) won’t them
(C) will they
(D) will them
76. The newly installed application sounds very __________.
(A) interest
(B) interested
(C) interestingly
(D) interesting
77. Our team played __________.
(A) bad
(B) badly
(C) good
(D) well done
78. Alice is not at home at the moment. She __________ work.
(A) is at
(B) is on
(C) was at
(D) was on
79. Alice, Anna and I __________ good friends.
(A) am
(B) was
(C) are
(D) been
80. I __________ my mobile phone yesterday.
(A) loss
(B) loose
(C) lose
(D) lost
ANSWERS: TOEFL GRAMMAR PRACTICE TEST
71. B
72. C
73. D
74. A
75. C
76. D
77. B
78. A
79. C
80. D

Page: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Find more